Vi, vi är pea&Rosenberg.
Johanna, som Rosenberg kallar pea (“söt ärta” på engelska) är arkitekten som fastnat i köket; då där finns oändliga kombinationer av färger, texturer, dofter och smaker att tillfredsställa hennes experimentlusta. Erfarenhet från köks- och hotellchefande i svenska fjällvärlden, en enorm nyfikenhet och en medfödd benägenhet att alltid vilja flytta fram kvalitetsnivån borgar för ett ständigt utvecklande.
Nicklas är tusenkonstnären som genom uppväxt och utbildning ständigt varit närvarande i kök, i vingårdar och vid dryckesbuffén. Sommelier via Grythyttan, drivande kraft de senaste åren inom Munskänkarna och sedan drygt fem år provningsledare och föredragshållare inom mat och dryck över hela Sverige, tidigare stationerad i Karlstad.
Gemensamt hos pea&Rosenberg är ett driv och en nyfikenhet på det oväntade och unika, men också inför skatter i det rustika och traditionella.
…
Vår ambition är att alltid leverera det främsta till kund och gäst. Det vi serverar vill vi ska vara så nära 100% egengjort och så lokalproducerat som bara är möjligt; vi lagar bara mat vi känner passion och stolthet inför. Det är vi, pea&Rosenberg.